Forum

Photo plugin bug wo...
 

Photo plugin bug wont load show previews of images Latest Top Rated Most Discussed  

  RSS

Terry Webbs
(@terrywebbs)
Active Member
Joined: 3 months ago
Posts: 9
28/04/2019 5:52 pm  

Updated oxwall to chamial all going well apart from photo plugin wont show album images constant twirly spinning wheel shows as loading.

Photos upload works and single album preview works but no other images will load show in the album Latest Top Rated Most Discussed.

This is not a Permissions or hosting issue as I have just tested a fresh site using chamial from a fresh full base install.

This is not a hosting or other plugin issue as I have now reload my original site from a backup and all is working without chamial update installed.

Thank you for providing updates to this great software, can the photo plugin be fixed?


Quote
Topic Tags
marco
(@chamial)
Member Admin
Joined: 5 months ago
Posts: 7
28/04/2019 11:31 pm  

I have already filled a bug for this.

We try to fix this in next version that will be released in the next days

Thank you for your trust in Chamial


ReplyQuote
Terry Webbs
(@terrywebbs)
Active Member
Joined: 3 months ago
Posts: 9
29/04/2019 8:17 am  

Look forward to next update ... Thank for support


ReplyQuote
marco
(@chamial)
Member Admin
Joined: 5 months ago
Posts: 7
05/05/2019 9:07 pm  

Update 1.9.04 is available in admin update and that will fix this bug.
Can you update and let me know if your issue is fixed please?


ReplyQuote
Terry Webbs
(@terrywebbs)
Active Member
Joined: 3 months ago
Posts: 9
06/05/2019 10:27 am  

....all working as expected

 

thank you for your support


ReplyQuote
Share:
  
Working

Please Login or Register